Cosul dvs. este gol

Categorii
Informatii
Branduri
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola


                                                                     BELMONDO


              Dupa cum orice poveste frumoasa are un ,,a fost ca niciodata,, la fel sunt si inceputurile noastre.... dintr-o pasiune s-a dezvoltat incet , incet o afacere!

              Atunci cand valorile iti sunt importante, creezi lucruri unice care se definesc prin ceea ce transmit, prin felul in care te fac sa te simti.

              Fiecare femeie intruchipeste un ideal al rafinamentului si al sensibilitatii micilor detalii, care vorbesc despre ea.

Iubim bijuteriile, iar ele raman prietenele noastre de nadejde, atunci cand pregatim momente de evenimente importante, dar si in rutina zilelor obisnuite, mereu!


Noi S.C. Mondoprofit S.R.L.,cu punct de lucru in Oradea, Translvaniei nr 6, bl.J1 , sc C , AP 51, cui RO 15340159, J05/448/2003 declaram pe propria raspundere , ca produsele comercializate sunt concepute si fabricate de firma noastra, sub marca inregistratra Belmondo, cu elemente originale Swarovski de la distribuitori autorizati de catre SWAROVSKI INTERNATIONAL AG. Acestea pot fi recunoscute prin mentiunea pe eticheta produsului ,,Crystals from Swarovski ,,sub forma unui tag care are un cod unic de verificare din 16 caractere, care atesta autenticitatea cristalelor:


http://crystals.swarovski.com/brand/swarovski-seal/Swarovski_Seal.en.php


Bijuteriile din argint au titlul de 925 o/oo   si sunt marcate de catre BNR in conformitate cu prevederile legii 261/2002 si modificarilor acestora.

S.C. MONDOPROFIT SRL este autorizată de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor pentru efectuarea de operaţiuni cu metale şi pietre preţioase.


Bijuteriile noastre se livreaza in ambalaj personalizat cutie/plic (click box) rosu, alaturi de certificatul de garantie si tag-ul de licenta Swarovski .

                                         

Cum şi când să le porţi:

  • Nu purta bijuterii în timp ce faci curaţenie sau faci baie. Datorită proprietăţilor unor pietre semipreţioase, precum şi a perlelor, de a absorbi atât particule de apă cât şi diferiţi compuşi chimici ce se regăsesc în produsele de curăţare, acestea se pot decolora, zgâria sau le poate fi afectată structura internă;

  • Nu-ţi expune mult timp bijuteriile la soare întrucât acestea îşi pot pierde din luciu;

  • E bine să aplici parfumul, crema de corp sau alte produse de machiaj înainte de a-ţi pune bijuteriile, pentru a evita posibilele reacţii chimice dintre diferiţii componenţi chimici;

  • Atenţie sporită trebuie acordată bijuteriilor placate, mai ales pe timp de vară când e posibil să transpiri mai mult, iar stratul de metal placat poate fi îndepărtat;

  • Şterge bijuteriile cu o cârpă specială sau una moale din bumbac pentru a îndepărta impurităţile, petele lăsate de machiaj;

  • Scoate-ţi bijuteriile înainte de a merge la culcare.

     Cum să le păstrezi:

  • Pentru a-ţi proteja bijuteriile alege casete sau săculeţi din materiale moi precum catifeaua, mătasea, bumbacul etc

  • Obiectele din argint pot fi împachetate în bucăţi de bumbac moale şi ţinute în punguţe de plastic, bine închise, pentru a le conserva strălucirea

    Cum să le cureţi

  • Bijuteriile  pot fi şterse cu o cârpă umedă, pentru a înlătura urmele de transpiraţie şi produse cosmetice transferate de pe piele

  • Va rugam sa avet in vedere ca elementele din argint oxideaza in timp, pentru curatare va recomadam lavete si solutii speciale.
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de MONDOPROFIT S.R.L., CIF: RO15340159, Reg.Com: J05/448/2003

belmondo-bijoux.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.